Lungul drum spre tine – It comes around

Misterioase sunt căile Domnului se spune, însă avem oportunitatea să aruncăm un ochi tocmai la modul în care sistemul operează.

După ultima discuție avută cu Rey, Sfântul Petru, pare să fi înțeles cum îl va aduce pe Black înapoi în purgatoriu, însă ar fi avut nevoie de ajutorul lui Rey, care nu părea a fi foarte încântată de idee.

Din datele adunate de Sfântul Petru despre Black a rezultat faptul că acestuia mai nou îi plac drifturile pe zăpadă, deoarece combinația dintre control și pericol pare să-i mângăie ego-ul său nemăsurat.

Și totuși cum ar fi putut interveni cei doi fără a pune în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic sau a ocazionalilor pasageri pe care Black dorea să-i impresioneze?

***

O seară rece, după o zi foarte lungă și obositoare, Black dorește să se relaxeze iar zăpada abia așternută pare să-i facă cu ochiul în timp ce răgnetul motorului îi pătrunde mai adânc în minte. Ce idee minunată, de a face o mică manevră la limita aderenței, ce poate fi mai palpitant de atât?

Și totuși, în timp ce-și tura motorul, învârtindu-se agonizant în sensul giratoriu cu satisfacția lui Jerome V. (aka the Joker) la întâlnirea sa cu Harley Quin, în față îi apare fix Neatenta, în direcția în care mașina aluneca precum untul în tigaie.

Black, nu ezită nici o secundă și trage violent de volan în direcția opusă, având drept consecință o imagine demnă de videoclipurile cu Justin Timberlake.

Plan executat perfect, echipa de intervenție “rapidă” îl găsește pe Black din nou, în comă.

***

Comes back around

Comes back around

SP: Cum era aia: “What goes around, comes around“? Bine ai revenit tinere. Sper că ți-a fost dor de noi.

Black: Mă gândeam eu ca acțiunile mele nu vor trece neobservate, însă obrăznicia voastră o depăsește cu mult pe a mea. Și, mă rog ce aveți acum de gând, să mă țineti aici până voi ceda cântecului de harpă?

SP: Având în vedere că-ți plac jocurile așa de mult, ne-am gândit să-ți dăm totuși o adevărată provocare. Una demnă de “măiestria” ta.

Black: N-aș putea spune că sunt încântat… dar aici totul este o simulare, fără o motivație și un impact acolo jos, nu văd de ce aș intra în jocul vostru.

SP: Mă gândeam că vei spune asta. Prin urmare avem ceva care-ți va face pe plac. Dacă vei reuși să scapi, vei primi de la noi, ceva ce cauți de mult timp.

Black: Ce? Bomboane de Crăciun?

SP: Amuzant, nu… Toate datele despre Neatentă. Cum sună asta?

Black: De ce ați face voi asta? Parcă erați de partea fraierului

SP: Ne asumăm un risc dar suntem încrezători că nu-ți va fi tocmai ușor să termini în această formă provocările. Legat de forme, Em ce draguț din partea ta să ni te alături. Ceva cuvinte de adăugat?

Em: Așadar aveți adresa… tot ce trebuie să facem e să trecem prin micul vostru parc de “distracții”?

SP: Pe scurt da, puteți lucra împreună sau separat, depinde de voi, important e să terminați întregi ceea ce v-am pregătit. A și încă ceva… Având în vedere, evenimentele de data trecută, veți fi monitorizați de Rey, ca și până acum dar și de un trimis special, pe nume său Ami, care se va ocupa în special de tine Black. Acum.. când sunteți gata vom porni simularea.

Black: Dă-i bice, moșule… Iar tu Em, încearcă totuși să ții pasul.

1 comment

    • Mihai T. on 13/12/2016 at 16:45
    • Reply

    este ca te-a inspirat si ninsoarea de azi noapte? 🙂

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.