Unplug me before I set it all on fire – Somebody or someone?

!Disclaimer: Seria “Unplug me before I set it all on fire” vine de acum la pachet cu o melodie.

În acest articol, aș vrea împreună să facem un exercițiu de imaginație: îl numim Somebody or someone.

Somebody Someone

Somebody Someone

Să presupunem, că suntem la o masă, la o băutură (insert de care) și purtăm o discuție de oameni care se distrează și din întâmplare să zicem că iau cuvântul (ce prostie… normal că-l iau, eu scriu articolul ăsta ).

Discutăm despre relații, unii deja râd, știind ce urmează să zic o porcărie.

Eu: Bă, eu-mi bag pw*a, mi s-a luat de relații, sau mă rog tentative de relații, e prea mult stres, prea multă prefăcătorie și prea multe dubioase și figuri, nu mai vorbesc de complicații și drame la tot pasul. Enough is enough.

Primu: Ce ai Gogule, te-ai prăjit?

Eu: Dude, serios…. E prea multă f*t*re pentru un f*t*i. I mean.. ffs, lucrurile ar trebui să fie simple. Așa ca în filmele alea mult prea siropoase. Boy meets girl, girl meets boy… and they enjoy… you know?

Puștiu: Habar n-am despre ce vorbești, dar continuă.

Eu: Adică bă, să o luăm simplu. Te chinui ca tâmpitul să arați decent, să vorbești coerent, dacă ești mai ambițios de fel, te uiți și la ce mănânci, ce bei… cei conduci… doar ca să fi observat.

Altu: Așa și?

Eu: Păi, bun… Faci toate astea, ajungi să te bage în seamă, nu vorbesc despre Tinder și Facebook, alea’s vrăjeli de o noapte, pui extrasu de cont și noapte’n pw*a.

Primu: Ești prost, continuă.

Eu: Știu. În fine, să zicem că te și duce capul pe lângă toate de mai sus, și acceptă aia să o scoți pe undeva, asta dacă are timp, că asta e noua valută pe piață, timpul.

Puștiu: Ti’m’plm.

Eu: Taci dracu acolo, mă faci de râs. Ok, cum ziceam… o scoți pe undeva, te chinui să nu fi retard… odată de 2 ori… trece timpul, merge treaba.. ajungi să înmoi pișcotu’n șampanie.

Puștiu: Bine că ai tu bani de șampanie.

Altu: Ești prost mă, vorbea de sex… Taci acolo.

Eu: Mc, bun și merge treaba… tipei îi place de tine, dar mă rog mai ai chestii de retușat pe ici pe colo, și  să zicem că lucrurile merg bine, o lună două …. trei … șase… apoi na vă mutați împreună.

Puștiu: Bine că ai tu…

Eu: Bani, da… că dacă nu ai, cați a prost. Taci acolo și ascultă. Bun… vă învârtiți cam cu tot ce e de făcut în cuplu: filme, city break, ieșiri… și apoi pac… intervine monotonia… vrea ceva nou… Tu te întorci la vechile obiceiuri văzând că ea te acceptă așa, ea nu mai are așa multă grijă de ea… ca na te-ai obișnuit să o vezi și fară machiaj, și neepilată… Tot tacâmul.

Altu: Și unde vrei să ajungi cu asta.

Eu: Păi pana mea, acolo se rupe totul. Toată lumea se așteaptă la ceva… o intervenție divină. El cumva să fie înțeles și să o mai ardă aiurea un pic înainte să devină responsabil. Ea așteaptă să devii mai responsabil, nimeni nu zice nimic și apoi totul explodează într-o discuție din aia monstruasă.

Primu: Păi dacă nu vă înțelegeți…

Eu: Poi asta-i faza, că ajungi să accepți tot felul de căcaturi doar ca să nu fii singur, și dai peste tot felul de nebune, sau mă rog cu pretențiile super sus dar neglijezi un aspect: Bro… do you connect on something, sau sunteți paraleli cu realitatea. Aveți acel lucru care e al vostru și vă face mereu să păreți ca la prima întâlnire?

Altu: Ai dat-o în romantisme, dă-te dracu.

Eu: Nu fraiere, vorbesc serios… Adică, ne belim ochii ca dobitocii după tot felul de gagici și ne dăm fel de fel de gânduri gen: Bă de aș avea o femeie ca aia….  Pe dracu.. dacă ai avea o femeie din aia și să fie superficială și zero barat mental, te sinucizi cu pw*a sc*l**ă.

Primu: Atunci ce propui, că presupun că nu te plângi ca o domnișoară pe aici.

Eu: Franț, fi atent. Îți vezi tu de treaba ta, până găsești una, the special one, not somebody. Bă da aia să fie stas. Înțelegi, someone, nu doar fund și țâțe, tot… exact pe gustul tău. Și acolo mergi direct, fără figuri, jocuri și prostii. Vorbești cu ea, sincer și exact, descrii problema de mai sus. Dacă vrea, te-ai scos pe viață, dacă nu… next. Adică să o arzi aiurea 1 an, 2 doar pe atracție fizică și atașament, e o prostie, timp pierdut, sentimente investite.

Primu: Da bine tinere, și unde o găsești tu pe aia.

Eu: Simplu, e deja acolo

Altu: Unde mă?

Eu: Acolo unde umblii tu man. O persoană ca tine va ajunge tot în locurile în care mergi tu, mă rog în care îți face plăcere să mergi. Unde te simți bine, că oricum doar așa îi poți atrage atenția, simțindu-te bine în largul tău… dancing like nobody’s watching.

Puștiu: Da bă, dar eu nu știu să dansez.

Primu: Oaie, era o metaforă…

Puștiu: A… poi și dacă nu ieși din casă?

Eu: Mai ai și pretenții, doar nu vrei să dai peste ea într-un magazin în timp ce-ți iei cremă de mâini.

Puștiu: Da, man… Eh, asta e. Mai ieșim și din casă.

Eu: Trust me, la dat sfaturi pentru alții nu mă’ntrece nimeni.

Primu: Chiar mă Gurule, cum se face că tu nimic și nimic.

Eu: Poi eu nu caut în baruri Gicule. Ce-mi trebuie mie nu pierde timpul prin oraș.

Primu: Și atunci tu ce cauți aici. Du-te și caută-o!

Eu: Eu fug de ea :))

Primu: Ești un mare..

Eu: Prost.. taci acolo

Respect,
Bitzu

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.