Lungul drum spre tine – Paint it Black

Trecut-a multă vreme de când nu ne-am regăsit cu personajele noastre în acțiune. Am cules pe ici pe colo câte un gând din mintea lui Em, vreo abatere să vedem ce-l face pe Black așa întunecat, dar dacă acțiunea cu Neatenta pare să fi trecut pe un plan îndepărtat… întâlnirea cu doctor Margo nu poate trece așa neobservată.

O zi călduroasă de august aduce față în față cele două personaje. Black încrezător… cu planul pregătit de acasă pentru a răspunde la orice întrebări ar fi pus tânăra doctoriță, știind cum să mute planul discuției exact acolo unde dorește.

Oarecum aeriană, d. Margo își începe înteracțiunea cu câteva întrebări scurte legate de vârsta pacientului și antecedentele sale medicale, la care Black răspunde calm și liniștit, e clar în mintea sa că i se testează reacțiile la răspunsurile simple pentru a se determina linia “adevărului”. Zâmbește pervers în timp ce se uită la poza unui bărbat, poză aflată pe biroul doctoriței.

Margo: Domnule Em, să trecem la subiect, ce vă aduceți aminte în legătură cu incidentul din ziua trezirii dumneavoastră?

B: Nu mare lucru, din ce mi s-a spus am avut o replică, nu-mi amintesc prea bine ce și cum, posibil un coșmar sau cine știe.

Margo: Domnule Em, sunt aici pentru a vă ajuta să treceți peste acest eveniment nefericit și aș dori de la dumneavoastră întreaga cooperare.

B: Desigur… Orice..

Margo: Mă bucur să aud asta. Așadar înainte de accident .. ce vă aduceți aminte?

B: O privire aruncată spre nicăieri în timp ce mă urcam în autobuz.

Margo: Bun. Nimic altceva nu?

Black dă din cap că nu.

Margo continuă: O să vă dezvălui acum o informație la care nu ati avut acces până acum. La scurt timp după ce v-ați lovit, în timpul spasmelor dvs. ați pomenit numele de Neatenta. Îmi puteți spune despre ce este vorba?

Panică totală în mintea lui Black. Aceste conexiuni nu ar trebui să existe… Nu acum, nu aici.

B: Probabil mă refeream la persoana care a provocat accidentul? Spuse el înghițind în sec.

Margo: Era bărbat, posesorul SUV-ului care a intrat în autobuz.

Paint it Black

Paint it Black

B: Sincer nu am reținut mare lucru, cine știe poate vreo fată ceva… A trecut ceva vreme. 5 luni lungi și agonizante, cred că mă înțelegeți.

Margo: Desigur, v-am întrebat deoarece aceste reacții pe care dvs. le-ați avut sunt efecte adverse ale unor traume psihice din trecut accentuate cu trauma suferită de dvs în accident, prin urmare dacă aflăm mai multe despre starea de dinainte de accident putem afla cu aproximație impactul asupra psihicului tău overall. Mă înțelegeți?

B: Da, cum spuneam sunt dornic să cooperez cu orice îmi cereți dvs. Este înteresul meu să fiu bine, nu?

Margo: Așa ar trebui, doar unii oameni vor mai degrabă să scape și să-și ascundă scheleții adânc pentru a nu-i găsi rușinea de a merge la psiholog. Ce spuneți, vreți să fiți bine sau să semnez o hârtie?

B: Cu tot respectul… vreau să aveți satisfacția muncii, prin urmare doresc să fiu bine, pe bune.

Black joacă acum la 2 capete, ar fi putut scăpa foarte ușor spunând 2,3 surcele însă jocul îi place, nu poate refuza nicicum o provocare de a-și etala intelectul viclean.

Să-l fi mirosit doc Margo pe Black.. ca fiind o vulpe bătrână? Vedem mâine.

Bitzu

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.