Lungul drum spre tine – Un moment

Adeseori se întâmplă ca orbiți de “succesul” nostru să uităm să fim modești, să mulțumim pentru ce ni se oferă și ne bucurăm de tot ce am realizat.

Evident nu este cazul personajului Black, aroganța sa fiind aproape nemărginită. Este periculos să te joci mereu pe muchia cuțitului și să freci nasul persoanelor din jur. Dar în gândirea sa, viața trăită în monotonie, nu e viața ce merită trăită însă un singur moment este necesar ca totul să o ia contrar așteptărilor.

În timp ce doc. Margo își facea treaba încolțindu-l pe Black, cu un du-te vino spre Neatentă, blocându-i atenția, ceva important se petrecea.

Em, captiv de multă vreme, încearcă o mică lovitură de stat, bruind controlul lui Black.

Em: Va trebui să fiu scurt doc. Margo. O persoană ca dvs. trebuie să înțelegeți că aveți de a face cu o MPD (multiple personalities disorder). Aveți acordul meu, ca parte captivă a acestui individ să începeți hipnoza.

Margo, rămâne încremenită. Schimbarea bruscă de stare, tonul cald din voce… o derutează. Un prim eveniment cu adevărat notabil în cariera sa. După un moment se dezmeticește și aduce formularul.

Un moment de neatenție

Un moment de neatenție

Margo: Ce și unde ar trebui să caut? Cum voi recunoaște cele 2 parți dacă le voi întâlni? Ajută-mă să te ajut!!

Em: Sfântul Petru, Rey, Neatenta… sunt personajele iar relaționarea cu ele din timpul “comei” este cheia pentru a distinge între mine și Black. Rolul tău nu este să desparți ci să…

Black: Să ne auzim în instanță pentru hipnoză fară drept în vederea semnării acordului. Așa ceva îmi e rar dat să văd.

Margo: Prin urmare, tu ești Black. Amenințările te dau de gol. Semnătura este validă, la fel și înregistrarea conversației. Prin urmare, putem să continuăm cu procedura, sau pot să te internez cu tratament? Alegerea îți aparține.

Black: Dacă crezi că tu și puțiferatul ăla de Em mă puteți trimite la somn, vă înșelați. Bring it on sister!

Margo: Când voi ajunge cu numărătoarea la 1 vei adormi. 5… 4… 3… 2… 1.

 

Va urma,
Bitzu

1 comment

    • Mihai T. on 24/08/2016 at 06:49
    • Reply

    interesant…si foarte bine potrivita si poza din filmul cu Jim Carrey 🙂

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.