Lungul drum spre tine – Îți scriu din nou

Pentru o Neatentă,

Ți-am spus că mă privești, ți-am spus că mă cunoști, și-ți tot scriu în speranța că o să citești.

Dar eu-mi tot repet că nu exiști, ești doar în mintea mea, și nimic din ce fac nu va schimba această realitate.

Îți scriu din nou, pentru că nu-mi dă pace sufletul, mă ține pe loc, învârtindu-mă în tot felul de cercuri dubioase, aducându-mi aminte de tragicele momente când mă luptam pentru viața mea în alte cercuri, de apă. Dar hei, ce să vezi, măcar în cazul apei, aveam cu ce… să mă lupt, era un “dușman” vizibil pe care cu timpul am ajuns să-l numesc prieten, dar în cazul tău, Neatento, cu cine să mă lupt?

Câți demoni trebuie să-mi inventez, să justific lipsa ta? Cât să dau vina pe mine, să mă judec pentru “crimes that were never defined”?

Multă este așteptarea și răbdarea cu care te aștept pare să nu aibe limite, uitându-mă cum trecem pe lângă celălalt fără să știm de noi, m-aș împiedica de tine poate cădem amândoi?

Îți scriu din nou

Îți scriu din nou

Nu-i bai Neatento, e timp și pentru noi. Până atunci, amândoi, fredonăm piesele pe care le-am asculta când ne ferim de ploi 🙂

Și că tot vorbesc de muzică, uite tu de ce ești Neatentă, pentru că restul nu înțeleg muzica, și de ce e importantă pentru noi. Atunci când nu-ți găsești cuvintele să spui ceea ce gândești, măcar găsești versurile care transmit emoția pe care noi, în durerea noastră am învățat să o recunoaștem în refrene.

Dar din nou, acestea sunt gândurile unui nebun, un amețit care s-a învârtit prea mult după coada sa până a ajuns să amestece două realități menite să rămână paralele: dorința lui Em și realitatea din lumea în care trăim.

Și chiar dacă ai fi acolo, ascunsă după un val imens de fum, crezi că dacă ai apărea acum, te-aș putea opri din drum, să-ți zic eu “bre, nu e bun”?

Bitzu

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.