Lumea în care trăim – Crescătorii de mirese

Mă simt nevoit să ridic din nou paharul pentru o categorie specială de bărbați, crescătorii de mirese.

Ar trebui totuși să precizez că majoritatea devin bărbați după ce trec prin astfel de experiențe, care îi formează și le deschid ochii.

Crescatorii de mirese

Crescătorii de mirese

Despre ce e vorba?

Well, după cum spuneam într-un articol anterior, cel cu șuturile în fund, există pe lumea asta niște fraieri, dar printre ei se regăsesc unii mai aparte, cei descriși în acest articol, crescătorii de mirese.

În teorie, aceștia sunt rampe de lansare sau livadă cu nuci pentru fericiții consumatori care șiret așteaptă genul acesta de momente, când se coc toate.

Cum îi recunoști pe crescători?

Păi, ăștia au relații de lungă durată, în care ei trag, împreună cu viitoarea mireasă a altuia, spre un țel comun.
Și ei trec prin multe căcături, doar că aceste căcături se adună și în ceea ce-i privește, adunătura asta e prea mare ca ei să poată trece împreună peste ea, așa că după ceva timp în care amândoi și-au format, prin lupte grele, gândirea și mintea de “doi” ajung să-și vadă fiecare de viața lui. Trist nu?

Aici, intervin aia “deștepți” care dând așa târcole prin zonă, acționează la scurtă durată după o astfel de despărțire și culeg roadele muncii celor doi nefericiți, adică o fată gata să fie mireasă fară toate rahaturile între cei doi, cool nu?.

De ce musai în scurtă durată?

Pentru că, vedeți voi, e mult mai simplu să înlocuiești fraierul decât să te obișnuiești să fii singură iar apoi să găsești pe cineva cu care iar să te chinui să înțelegi cum e să fiți doi.

Dacă e să exemplific e ca și cum ai lucra la o casă, iar când să-i dai ultimul strat de vopsea, îți aduci aminte câte ciocane ți-ai dat peste degete, cât de rău te-a durut spatele și alte chinuri pe care le suporți în construirea unei case, vecini băgăreți, rude nemulțumite… you get the picture. Iar picătura care-ți umple paharul este fix faptul că tu nu vrei să-ți bagi vopsea în par, așa că pleci… sau mă rog, pleacă ea. Doar că vine altu după tine… ia bidineua și dă o mână de vopsea și aia e… s-a făcut omu cu o casă.

E clar că nu se aplică doar la fete, și baieții pot rămâne cu “casa”, după ce o fată de treabă a lucrat ani în șir să-l transforme pe retard dintr-un butonac în om de casă, ca apoi el, văzându-se om, să-i vină idei, despre oportunitățile pieții (mare jucător la bursă).

Uneori ăla cu bidineaua, e așa de prost că nici o zugrăveală decentă nu știe a face, așa că pe ici pe colo mai sunt amintiri a ceea ce au construit odată, if you know what I mean :)).

Așa că pentru voi, crescători din toate colțurile, nu pot decât să închin un pahar de vin și să vă urez mult noroc, poate cine știe so lipi ceva și de noi.

Bitzu

2 pings

  1. […] într-un articol, cel cu crescătorii de mirese, că după ce ai trecut prin foarte mult rahat, nu mai poți vedea omul acela cu aceeași ochi, […]

  2. […] în articolul trecut despre niște oameni aparte, niște fraieri îi numeam eu, crescătorii de […]

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.