Tim – un tip deosebit

Bună,

Astăzi vă prezint un nou caracter, nu face parte din nicio serie sau vreo poveste, el este Tim, și este un tip deosebit, el există în realitate, însă mulți dintre voi nu-l recunoașteți. E fix lângă voi mai tot timpul.

Pentru fiecare dintre voi, Tim este probabil o altă persoană, însă eu o să vi-l prezint așa cum este el în general, urmând ca fiecare la rândul său să-l identifice într-o persoană sau alta.

Tim, este un bărbat ca oricare altul, ai putea să-l recunosti dupa părul vâlvoi, privirea fixă și pătrunzătoare, o față care-ți trezește în același timp două sentimente contrare: în primul rând și în prima clipă te uiți la el cu teamă, o teamă de necunoscut, însă nu-l vezi ca pe o persoana rea, ci ca pe o persoană în fața căreia tu esti vulnerabil însă la el te uiți ca la o aventură pentru ca mai mereu va fi ceva de știut nou despre el.

Care-i treaba cu acest Tim?

Well, Tim este o persoană aparte, pentru că el are un efect asupra noastră, lângă el ne simțim în viață iar lucrurile nu par să aibe vreun sens, lângă el timpul se dilată, lucrurile o iau razna, îți pierzi capul, respectiv logica și oarecum pășești într-o altă dimensiune, ești pierdută și nu o știi pentru că tu nu mai noțiunea timpului și totusi nimic deosebit nu se întâmplă.

Asta pentru că Tim este un hoț de timp, este un altfel de om, unul de care oamenii se feresc pentru că nu pot înțelege ce anume face el.

Poi ce face Tim?

El îți ia timpul atunci când ai nevoie mai mult de el, chiar atunci când te grăbești, acolo se află Tim care parca îți modifică ceasul, iar tu întârzii din ce in ce mai mult. El este cel alături de care, atunci când stai de vorbă noaptea știind că mâine e o zi lungă și ai nevoie de somn, după cinci minute de vorbit și 3 idei discutate, aflii defapt că au trecut 2 ore și somnul nu te mai cuprinde.

Tim

Tim

Însă Tim este singurul om de pe pământ care poate opri timpul în loc și pentru asta Tim are doi ași în mânecă tot timpul, unul de pică și altul de inimă.

Vei știi că e de inimă atunci când va scoate cartea și o va juca pentru că inima-ți va îngheța pe loc, iar în acel moment îi poți asculta bătăile care parcă se încăpătânează să-și ia tot timpul din lume să simtă clipa. Vei știi că este asul de pică, când îți va pica tot cerul în cap, când vei simți că lumea ți se termină pentru că el nu e acolo și tu ai nevoie de el, pentru că tu știi că e singura persoană capabilă să te reseteze, și vei rămâne blocată în acea oră de matematică care nu se mai termină până nu vei auzi glasul dulce al libertății.

Tim te va fura de tot timpul și o va face cu zâmbetul pe față, iar tu vei fi fericită că te-a furat pentru că în schimb ti-a dat amintiri.

Bucurați-vă de Tim dacă-l aveți pentru că e un schimb foarte avantajos. Daca nu, e timpul să-l cautați.

Respect,
Bitzu

 

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.