Respect – blestem al unor fraieri

Din start vă anunț că nu o să discut despre eterna problemă deja dezbătută în alte articole, legată de lipsa completă de virtuți sau despre ipocrizia de care mă lovesc zilnic în lumea în care trăim, legat de cererea și oferirea repectului și că acest articol poate fi ofensator.

Nu, acest articol se vrea a fi un omagiu pentru toți fraierii de pe lumea asta care încă sunt respectuoși.

Prin urmare…

Cu toți știm că în ziua de azi, degradarea morală este mare… ok, cum ziceam și mai sus, am mai zis asta cu alte ocazii. Am mai zis și că mulți așteaptă o grămadă de lucruri, și nu oferă nimic.

Problema mea este astăzi cu aplaudacii, cu postacii de articole care promovează dragoste și vorbe de duh, și “vai câtă nedreptate există pe lumea asta”, și ce bine le zice Radu Fitza sau Tony Propti-m-aș.

Ok, potoliți-vă n-am nimic cu genul ăla de oameni, fiecare citește, savurează și promovează orice vor ei pe conturile lor, și fiecare poate, desigur, să creadă în ideile oricui. Însă dacă tot te aliniezi unui curent, sau unei idei… și te victimizezi de lipsa de onoare sau respect… de ce pana corbului ești tu, la rându tău doar un nesimțit și te piși pe oamenii din jur, așa pentru că tu te crezi cu o juma de unghie mai mare decât cel de lângă?

Respect

Respect

La astfel de oameni o să vă dau la jeturi așa fără număr oricând, pentru că voi sunteți cei mai periculoși dintre toți. Mai ceva ca ăia nesimtiți, pentru că de aia știm să ne ferim, însă voi vreți să credeți în unele virtuți doar când e vorba de curent online, să dea bine și să vadă followerșii că sunteți la modă și political correct.

Și nici așa n-aș avea o problemă, dacă ați rămâne voi în colțu’ vostru și v-ați trage-o la gioale între voi. Nu, voi vă pisați pe aia care chiar știu ce îs alea principii, care știu ce e ăla respect, care se chinuie zi de zi să devină mai buni, probabil ei nu sunt chiar extraordinari, dar măcar lucrează, se străduie să ajungă acolo, și dau de niște … (completați cu ce vreți) din aștia, niște lupi sub acoperire cu miros de caș de coaie, care le strică toată munca, pentru că voi îi luați de fraieri și credeți că dacă cineva îți oferă respect și ajutor… sunt așa la cheremul vostru, lucru ce-i aruncă pe bieții fraieri în niște zone de îndoială de sine și îndoială în virtuțile pentru care ei încă stau drepți.

Și dacă suntem la acest capitol, tind să mă repet și să vă mai zic.. aveți grijă ce vă doriți, pentru că Universul are un simț foarte dezvoltat al ironiei și un dark humor de speriat și chiar o să vă treziți că primiți ce ați cerut doar că nu vă așteptați la asta pentru că nu știți defapt cu ce se mănâncă… gen sinceritate.. sau respect. Well primești respect.. când îl meriți, când nu o să fii lovit de sinceritate.

A și era să uit… am păstrat acest punch pentru final… daca sunteți devastați și considerați că vi se cuvine și aveți justificare să vă comportați like a little bitch… vă zic eu ceva: Ce-ar fi să faceți exact ce face orice om normal și anume: să-ți rezolvi problemele prin muncă și efort nu prin a profita de cei din jur?

Jet oceanic,
Bitzu

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.