Ce nu ți-a zis mă-ta – Pentru el

Well, am ajuns să o fac și pe asta, de vreo câteva săptămâni m-am chinuit să adun ceva idei pentru acestă mini-serie: ce nu ți-a zis mă-ta.

Acest articol este, în special, pentru baieți, pentru că un barbat ar trebui să știe aceste lucruri, însă fetelor din nefericire nu e tocmai un articol pe placul vostru, prin urmare înainte sa continuați acest articol, înfulecați cu toții niște ciocolată.

Zilele trecute stăteam așa și mă gândeam la anumite chestii legate de relații și interacțiunea între un el și o ea, lucruri care se leagă și nu prea, și dintr-una într-alta am ajuns și eu la ceva vorbe de duh. Prima era legată de legea universală a atracției. 

Unde’i unu nu-i putere, la nevoi și la durere. Unde’i unu și cu una, hop că vine și nebuna. (Recunosc ultima parte e din burtă).

Pentru cei care nu s-au prins, legea zice așa. Când ești singur, apoi nici că se lipește ceva (cineva) de tine, însă când ești într-o relație sau cu cineva de mână, parcă apar, ca prin miracol, tot felul de oportunități. (you think you can actually fuck something else).

Realitatea este că ne îmbătăm cu apă rece în ambele cazuri deoarece toată minunea nu stă în nicio lege, deși ea, legea, este universal valabilă și acceptată de toți Hand Solisti ceea ce nu ți-a zis mă-ta este că:

  1. Legea asta e făcută de niște frustrați, ba din categoria care au prietenă dar nu le convine ce au acasă, ba din tabara Hand Solo never dies.
  2. Adevărata lege a atracției sună un pic altfel, asta dacă există așa ceva și o să încerc să o formulez cât se poate de direct.

Pentru ca un individ, Y, să atragă o individă X, acesta trebuie sa aibă o anumită cantitate de încredere, Z în el. 

Mă-ta nu ți-a zis asta

Mă-ta nu ți-a zis asta

Acum că am enunțat această teorie, să luăm legea universală a atracției și să facem o paralelă.

De ce cred majoritatea că: Da, atunci când ești într-o relație, ești mai atrăgător pentru anumite tipe? Well pentru că te simți mai încrezător în tine, ți-ai rezolvat această frică/teamă de fi respins sau neacceptat and you freaking live with it.

Însă când ești vai de steaua ta, iar preocupările tale sunt de genul: Ce mănânci? Ce bei, Ce regulezi? Well, acest lucru se vede pe fața ta, iar nesiguranța aia se simte de la 1 km pentru o femeie, doar că mă-ta n-a avut preocuparea asta, ea a vrut să te ferească de “nenorocitele dracului”.

Să luăm un dulce clasic exemplu:

Cum ar fi să te duci la o tipă cu chestii de genul în minte: Frate sunt băiat fain, sunt de treabă, sunt bine crescut (hi hi hi) si chiar sunt interesant once you get to know me? Probabil ai avea o șansă să transmiți din aceste gânduri prin ceea ce spui când vorbești cu ea.

Dar dacă te duci la ea cu mintea setată pe ideea că: Frate, n-am mai dat la copcă din cealaltă eră glaciară, pff nu știu de ce s-ar uita așa bunăciune la mine, că bani n-am, mașina mea e o clasă mai sus de trabant… E clar că aia te miroase de la o poștă.

Eu zic așa: Bro, get you fucking shit together, man the fuck up and be a bad ass mother fucker. Garantat, cu banii jos, o sa ai același sentiment ca atunci când ești într-o relație.

Ca o mică paranteză la treaba cu relația, ăsta e și principalul motiv pentru care gagicile te lasă cu ochii în soare, adică dacă tu devii super complexat de ceea ce ești, și nu-i inspiri încredere și putere când ea are nevoie de așa ceva, well o sa găsească pe altul, pentru ca ea are vagin și tu ești doar un bibelow low low.

To be continued,
Bitzu

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.