Lungul drum spre tine – Recuperare

Proaspăt întors din aventura celestă, Em va trebui să treacă acum printr-o nouă încercare. Dacă stăm să reflectăm un pic, nimeni nu se trezește din comă după 3 săptămâni și plecă direct pe ușa spitalului mai ales când primul lucru de-l spui când te trezești din comă este ceva de genu: “unde-i boșorogul ală tupeist?”, sigur ai nevoie de ceva recuperare.

Ar fi fost scurt și sec pentru această poveste dacă toată acțiunea s-ar fi desfășurat într-o țară cu un sistem de sănătate mai dezvoltat unde Em să fie monitorizat cerebral și să aibe parte de o serie de vizite regulate din partea unui neurochirurg cu experiență care să-i testeze capacitățile cognitive, însă în Românica… Em va fi trimis la psiholog, prin urmare vom face cunoștință cu nou personaj din universul lui Em, doctor Margo.

Recuperare cu dr. Margo

Recuperare cu dr. Margo

Margo, este o proaspăt absolventă în ale Psihologiei, o minte ageră și fire complicată. Mai multe detalii despre acest personaj probabil vom avea într-un alt articol, dedicat ei, aici vom reveni la bazele acestei noi încercări pentru Em.

Problema acum se pune la Em, cum va reuși el, trecând peste accidentul suferit să-și revină la forma inițială, și cum va interacționa el cu doctorul asignat. O fi ea Margo tânără și fără experiență, însă mintea îi merge brici, cu o atenție la detalii ce te face să crezi că ai un început de Alzheimer, Margo ar putea fi un adversar redutabil pentru vicleanul Black care vă încerca încă odată să se ascundă pentru a putea fi eliberat. Oarecum istoria se repetă, over and over again, sau poate aici să i se infunde și lui Black?

Probabil că, în acest context să reușească Em să preia controlul și cu ajutorul lui Margo să-și atingă potențialul, poate așa vom afla de ce insistă Em mereu să plece în căutarea Neatentei, un fel de fată Morgana în materie de iubire.

În orice caz, zarurile au fost aruncate, decizia a fost luată, Em va începe terapia de recuperare și reabilitare alături de Margo, iar întâlnirea dintre cei doi e clar un moment important ce trebuie tratat cu multă atenție în viitorul articol din seria “Lungul drum spre tine“.

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.