Lungul drum spre tine – Plimbare prin valea regretelor

Revenim la personajul nostru Em, care pare decis să se întoarcă la realitate, însă aparent Sfântul Petru i-a pregătit o surpriză, rămâne de văzut cât de “erou” este Em defapt.

SP: – Bun, domnule David-Em, îți dai seama că nu te putem arunca chiar așa ușor înapoi, ce-ar fi dacă toată lumea și-ar lua așa pauze să se regăsească?
Ar fi lumea plină de oameni care intenționat s-ar droga pentru a trece prin astfel de “near death experience“.
Em:- Logic, despre ce vorbim aici, totuși?

SP:- Despre răbdare Em, ceva ce tu momentan duci lipsă majoră.
Em:- Ok, știam despre mine că sunt înzestrat cu această virtute însă consider că dumneata ai o expertiză mai mare în acest domeniu. Ascult.

SP:- Pentru a primi șansa de a te întoarce, cel puțin din punct de vedere spiritual, vei avea nevoie de rădăcina galbenă, ea crește lângă balta cu urzici într-o zonă familiară ție. Pentru asta va trebui să treci prin valea regretelor care este dincolo de Muntele Nemesis.
Em: – Wow, câte informații, așa deodată… ar trebui să-mi notez ceva…

SP: – Nu e necesar, pentru acest task vei avea un ghid din partea noastră. Că tot veni vorba, ți-o prezint pe Rey’ea, înger de rang I, te va ajuta cu sfaturi în vremurile întunecate.

Valea regretelor

Valea regretelor

Em:- Este musai totuși să fiu însoțit? Adică la ce riscuri mă expun?
SP:- Cred ca cel mai mare risc, hm.. ar fi să te pierzi pe drum, vor fi multe ispite, multe distracții, însă noi consideram că ar fi nedrept pentru tine, să ai măcar un sfătuitor pentru acest task.

Em:- Ok, înțeleg. Când pot începe această aventură?
SP:- Odată cu apusul soarelui, vei porni la drum alături de Rey’ea, pentru a ajunge în zorii zilei prin valea regretelor. Atenție Em, lucrurile nu sunt tot timpul ce pretind că sunt.

Em pare încântat, având în vedere problemele sale cu monotonia din ultima perioadă, și lipsa de activități, lucru ce se putea citi în răspunsurile sale scurte și la obiect, această aventură i se pare ceva ireal, nu mai zic că ingerul asignat lui are chip de fată – mai multe detalii despre acest nou personaj într-un articol dedicat.

Va reuși Em, să treacă de Muntele Nemesis? Sau se va împotmoli pe parcurs, blocat de incidente? 

Rămâne de văzut,
Bitzu

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.