Dus cu pluta fară barcă sau vâsle

Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc la ceva și mai și zic prostia la care m-am gândit, se lasă cu expresii de genu : “Ești total dus cu pluta” , “Numai la prostii te gandești” sau “Doamne!”

Și de ce?

Poi simplu, nu există propoziție în care, dacă nu se specifică exact subiectul, să nu o pot transforma într-una cu conotație sexuală.

Ca să întelegeți despre ce vorbesc aici, vă dau câteva exemple:

Dus cu pluta

Dus cu pluta

– Mă doare capul! (Care dintre ele?)

– Mâine, tre să o duc. (Unde? La femei?)

Bineînțeles ca toți zic că sunt un nesimțit, și un NFHH, că am văzut prea multe filme din alea cu x, și nu cred că e cazul. Sunt doar… o persoană căreia îi place să te prindă cu mâța în sac, adică să-ți arate ca ceea ce zici s-ar putea interpreta ca fiind o aluzie sexuală (not my freaking fault).

Și pentru ca toate au un nume, când cineva zice o chestie de genu… eu încep să zâmbesc ca un retard spre ei și uneori dacă se prind le zic că e Game On sau celebra “That’s what she said” și că nu ar trebui să se supere.

Iar dacă stai să vezi câte prostii de genu ăsta zicem zilnic, o să vă faceti cruce… Dar e natural, e firesc mai ales în aceste timpuri în care sexualitatea este din ce în ce mai prezentă în tot ce înseamnă industrie muzicală sau cinematografică.

Uneori, zic eu, chiar te ajuta când ai probleme și multe tâmpenii pe cap, task-uri sau alte prostii… să mai auzi câte una de genu, te face să le uiți ca o doză pentru monotonie, o pastila de râs.

Keep it up,
Bitzu

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.