Plictisit de paradis – până acum

Multe s-au schimbat de la ultima întâlnire a lui Bitzu cu Sfântu Petru, Bitzu are o viziune mai amplă asupra lucrurilor, și nu se va da înapoi de la nimic, chiar dacă asta îl face sa-și piardă nopțile, el știe că are 20 de ani și un scop de îndeplinit și nu se va opri pânâ atunci.

Intrucțiunile ce le-a primit de la Sfântu Petru, erau doar “dust in the wind“, intuiția este cea pe care se bazează personajul nostru în aceste momente.
Încolțit în momentul unor hotărâri importante, Bitzu este ajutat de Sfântu Petru, care îi trimite ploaia drept sfătuitor, însă mereu trebuie să-și aduca aminte că orice minune nu ține decât 3 zile.

Fie ca ploaia, vântul și iubirea să-l însoțească în zilele de acum inainte, și totuși să nu uităm că unele lucruri din viață merită așteptarea, explozia sentimentelor în sufletul unui om nu poate fi reprimată mult timp, pentru a nu o sufoca, lucru pe care nu l-aș dori nimănui.

Plictisit de paradis

Plictisit de paradis

Interesant însa este faptul că Sfântu Pentru a ales semnul Scorpionului pentru persoanjul nostru și că el, înzestrat cu calitățile nativului plutonian.

Își va putea îndeplini scopul numai cu aceste abilități native?
Altfel de ce ar mai fi el personajul principal, dacă nu s-ar pregăti pentru misiunea sa, daca nu ar trece probele de inițiere? Nu așa se intampla în toate poveștile?

Și aici e vorba tot de un fel de basm, unul în epoca contemporană, cu personaje reale, dar pașii care trebuie urmați, sunt tot aceia, să vedem însă dacă el va avea nevoie de un rău necesar, gen Omu Spân, sau va fi un basm simplu, în care prietenia, atitudinea pozitivă și ambiția sunt acele unelte de îl vor ajuta pe erou să se inițieze.

Și ce se va întâmpla dacă va da greș?
Vă zic eu, nimic nu se va schimba, omenirea se va afunda și mai mult în glaciațiunea emoțională înspre care se îndreaptă.
De aceea vă scriu, dragi cititori, să știți că “all you need is love” și nu “money makes the world go round”, nu zic că e rău să ai bani, ci doar că nu banii sunt scopul, ci fericirea internă.

Până data viitoare: Somn pentru mine, sănătate pentru voi.

Bitzu

Dă cu paru..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.